Ben jij op zoek naar een carrière als steward of stewardess? Weet je niet waar je moet beginnen?

Ik wilde dolgraag stewardess worden maar wist hoe moordend de concurrentie is naar deze baan. Om deze reden besloot ik een gerichte sollicitatie training te volgen. Via het Internet kwam ik terecht bij Farina. Waar ik Farina het meest dankbaar voor ben is dat ik geen pasklare antwoorden toegespeeld kreeg maar eerlijke en concrete feedback over hoe ik overkwam op een ervaren stewardess. Hierdoor bleef ik bij het échte gesprek mezelf, wist goed mijn kwaliteiten te laten schijnen en wist me niet te laten leiden door mijn valkuilen.
Nina, een zeer gelukkige stewardess

StewardessTraining.nl is opgericht door Farina van der Vliet-Tahir, een ervaren stewardess. Al ruim 22 jaar ervaring heeft zij als purser, stewardess, grondstewardess en als sollicitatietrainer. Farina van der Vliet-Tahir heeft bij 4 luchtvaartmaatschappijen ervaring opgedaan, zowel bij Nederlandse als buitenlandse maatschappijen. Daarnaast is ze een bevoegd docente, native speaker Engels en een gediplomeerd visagist. Ook is Farina zelf betrokken bij de selectieprocedure bij meerdere maatschappijen.
Sinds 2002 heeft ze meer dan 700 mensen aan een baan geholpen bij een luchtvaartmaatschappij. Daarom ben jij bij StewardessTraining.nl aan het juiste adres. Je krijgt gegarandeerd de informatie die je nodig hebt, om de carrière waar jij van droomt waar te maken. Bij StewardessTraining.nl word JIJ geholpen om vol zelfvertrouwen deel te nemen aan de selectieprocedure van een luchtvaartmaatschappij. Jouw droom wordt werkelijkheid!

Wist jij dat een luchtvaartmaatschappij gemiddeld zo’n 1000 brieven en e-mails ontvangt per week. Daarvan worden er doorgaans slechts 100 uitgekozen om gesprek te komen, waarvan er uiteindelijk maar 10 aangenomen worden. Je maakt meer kans door eerst een sollicitatietraining te volgen, alvorens je kans te wagen. Tijdens de training wordt je klaargestoomd om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure bij een luchtvaartmaatschappij. Je leert de juiste antwoorden formuleren. Je hebt maar 1 kans om jezelf te bewijzen, kom eerst naar bij StewardessTraining.nl om je gesprek te oefenen!