Ik wilde dolgraag stewardess worden maar wist hoe moordend de concurrentie is naar deze baan. Om deze reden besloot ik een gerichte sollicitatie training te volgen. Via het Internet kwam ik terecht bij Farina. Waar ik Farina het meest dankbaar voor ben is dat ik geen pasklare antwoorden toegespeeld kreeg maar eerlijke en concrete feedback over hoe ik overkwam op een ervaren stewardess. Hierdoor bleef ik bij het échte gesprek mezelf, wist goed mijn kwaliteiten te laten schijnen en wist me niet te laten leiden door mijn valkuilen.
Nina, een zeer gelukkige stewardess

Ik wilde heel graag stewardess worden en heb alles gedaan om me goed voor te bereiden. Ik had www.StewardessTraining.nl via internet gevonden en had me gelijk ingeschreven voor een training. Ik was natuurlijk onwijs zenuwachtig, maar ze had me zo goed opgevangen dat het nergens voor nodig was. We hebben eerst kennis gemaakt en heb heel veel tips van haar gehad over het voorbereiden, en daardoor voelde ik me op mijn gemak. Ze heeft me goed uitgelegd hoe de indeling eruit zag van de sollicitatiegesprek en we hebben daarna samen het hele gesprek geoefend. Later heb ik een map met informatie over sollicitatiebrieven gekregen en waar ik allemaal rekening mee moest houden op mijn sollicitatiegesprek. Ik werk nu sindskort als stewardess bij de KLM en ik heb het onwijs naar mijn zin!!! Kortom ik heb heel veel gehad aan die dag met Farina !! Wil het zeker aan iedereen aanraden die als stewardess wil worden.
Groeten Yeliz


Ik heb een individuele cursus bij Farina gevolgd. Vlak erna werd ik aangenomen als stewardess bij Arkefly. Ik denk niet dat ik het zonder de sollicitatietraining had kunnen doen. Onwijs bedankt Farina!
Marion

Farina, je hebt me geholpen aan één van de mooiste banen ever! Ik heb het heel erg naar mijn zin bij de KLM. Ik heb in de korte tijd dat ik in dienst ben al zoveel mooie plekken, gezien!! Heel onwerkelijk soms, soms geloof ik gewoonweg niet dat ik het ben die in mijn blauwe pakje die in de lucht hangt.
Ilse

Beste Farina, Wat denk je? Ik ben aangenomen bij de KLM!!!! Ik wilde je dus nog even vriendelijk bedanken voor je assistentie. Ik heb echt enorm veel gehad aan je training. Ik heb er echt heel veel zin in om te beginnen. Ik weet zeker dat ik het enorm naar mijn zin ga krijgen en dat ik er ook vast goed in ga worden. Mischien dat ik je in de wandelgangen nog is tegen kom op schiphol of who knows where ? Nogmaals, dank je!
David