Beste Farina, Wat denk je? Ik ben aangenomen bij de KLM als steward! Ik wilde je dus nog even vriendelijk bedanken voor je assistentie. Ik heb echt enorm veel gehad aan je sollicitatietraining. Ik heb er echt heel veel zin in om te beginnen. Ik weet zeker dat ik het enorm naar mijn zin ga krijgen en dat ik er ook vast goed in ga worden. Nogmaals, dank je!
David

Wil je stewardess worden? Om steward(ess) te worden is het niet nodig om een stewardessenopleiding te volgen. Het enige wat je nodig hebt is een Mbo 4 diploma of een Havo diploma. Als je aangenomen bent krijg je van de luchtvaartmaatschappij zelf een 6-weekse Flight Safety Training. Elke maatschappij heeft z’n eigen training. Dus wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je aangenomen wordt! Je sollicitatiegesprek, dat is het belangrijkste! Zorg ervoor dat je voorbereid bent op je sollicitatiegesprek, je krijgt namelijk maar 1 kans. Kom daarom eerst een sollicitatietraining volgen bij StewardessTraining.nl.

StewardessTraining is dé sollicitatietraining voor aankomende stewards en stewardessen. Tijdens deze training word je voorbereid op je sollicitatiegesprek. De training kan aangepast worden aan elke luchtvaartmaatschappij en is nuttig voor iedereen die een sollicitatiegesprek wil nabootsen. Door het volgen van de sollicitatietraining heb je een streepje voor op alle andere sollicitanten. Ook na de training is er persoonlijke begeleiding d.m.v email en/of telefonisch contact.

Stewardesstraining.nl helpt je zelfverzekerd deel te nemen aan de sollicitatieprocedure bij een luchtvaartmaatschapij. Tijdens de training krijg je zoveel mogelijk informatie over de sollicitatieprocedure. Samen nemen we je motivatie onder de loep en oefenen we het gesprek. Ook in het Engels. Bij StewardessTraining krijg je de garantie dat je zo goed mogelijk zal worden begeleid tot het voeren van een succesvolle sollicitatiegesprek. Je komt erachter wat je zwakke punten zijn en waar je aan moet werken.

Juist voor diegenen die met vragen zitten over hoe je steward/ess kunt worden heb ik een boek geschreven. “Ready for take-off, hoe word je stewardess“. Hierin staan alle antwoorden op jouw vragen! Mocht je na het lezen van mijn boek nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Zelfverzekerd deelnemen aan de selectieprocedure van een luchtvaartmaatschappij? Kom eerst een sollicitatietraining volgen! Je kunt je opgeven via info@stewardesstraining.nl of door te bellen met: 06-27370857.